Pronađi članak:

11. 5. 2012.

Dashboard X: Dodavanje widgets-a na ekran iUređaja [Cydia dodatak]


iOS krasi jednostavnost u Apple stilu. To znaci da na ekranu nemate nista osim ikonica za aplikacije. Tako je bilo u prvoj verziji, tako je i dalje.

Pojedini korisnici kazu da je nedostatak iPhona nemogućnost postavljanja widgets-a direktno na springboard (kao na Androidu). U poslednje vreme se ova mogućnost pominje kao tražena nova funkcija međ iOS korisnicima u sledećoj verziji iOS 6.

Ako već danas želite da postavite widgets-e (raznorazne dodatke) na svoj iUređaj, to možete učiniti pomoću novog Cydia dodatka - Dashboard X.

On omogućava dodavanje već postojećih widgets-a za Notification Centar bilo gde na ekran iUređaja.



Pošto Dashboard X omogućava dodavanje svega i svačega, programeri već razvijaju nove dodatke, tako da će se vremenom povećati izbor u posebnoj kategoriji Dashboard X dodataka na Cydiji.

Pogledajte galeriju slika:



Pogledajte video ispod da vidite kako kako izgleda i šta sve može:





Dashboard X zahteva minimum iOS 5 i kompatibilan je sa jailbreakovanim iPhonom, iPadom i iPod touch-em. Možete kupiti na Cydiji za 1,99$, ili besplatno dodavanjem PF.iPhone izvora.

Za još korisnih Cydia dodataka posetite našu galeriju.

Ako želite da pratite došavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: