Pronađi članak:

2. 5. 2012.

Jedanaestogodišnjak uništio MacBook laptopove u vredniosti od preko 36.000 dolaraJedan jedanaestogodišnjak u američkoj osnovnoj školi je uništio MacBook računare u vrednosti od čak 36.000 dolara i to za manje od par minuta. Kako je ovo uspeo?

Verovali ili ne, ovaj mladi vandal se popiškio po pakovanjima MacBook-ova i time ih ozbiljnno oštetio.Da stvar bude gora, laptopovi ne potpadaju pod AppleCare garanciju, jer Apple pokriva štete izazvane ljudskim ili životinjskim urinom.

On je priveden i osuđen kao maloletni delikvent za namerni vandalizam. Šta mislite o njegovom postupku?

Ako želite da pratite zanimljivosti iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor

5 коментара:

 1. Mislim da vam pisanje ovakvih budalastina ne ide u prilog jer ste do sada bili ozbiljan sajt sa mnogo dobrim temama , savetima , komentarima ...
  Verujem da ce se mnogi sloziti sa mnom .

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман2. мај 2012. 19:54

  Ovo je glupost! Nema šanse, siguran sam, ni da ih potopiš u vodu i izvadiš, da bi bila neka šteta, a ne neko dete da ispiški 500ml tečnosti... ako i može pola litre da izbaci :)
  Užas...

  ОдговориИзбриши
 3. Анониман7. мај 2012. 13:40

  Mokraca iskrivila karton i to je ovde vredno pomena?! I ja sam popiso carapu pa ne saljem u vesti. Skroz se slazem s putnikom.

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман7. мај 2012. 21:12

  Budalastina od texta....ne mogu da vjerujem da sam ovu glupist procitao na ianatomija.info siteu.....

  ОдговориИзбриши
 5. Анониман22. мај 2012. 11:31

  slazem se sa ostalim komentatorima.vrlo ozbiljan sajt za ovakve nonsense!

  ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: