Pronađi članak:

22. 5. 2012.

Microsoft lansirao svoju društvenu mrežu - So.clZa Microsoftovu društvenu mrežu saznali smo u julu prošle godine, kada se njen nacrt slučajno pojavio na internetu.

Mreža je testirana u uskom krugu ljudi, a tada smo saznali i da se odustalo od ranijeg naziva, Tulalip. Microsoftova mreža postala je Socl.

Sada je i zvanično dostupna, a na ovu novu mrežu loguje se postojećim Facebook ili Windows Live nalogom. Baš kao i Facebook u ranim danima, mreža je sada namenjena samo studentima.

Ukoliko odete u About odeljak, možete pročitati da se radi o eksperimentalnom istraživačkom projektu, razvijenom od strane Microsoft FUSE Labsa.So.cl kombinuje društveno umrežavanje i pretragu, kako bi pomogli ljudima da nađu i podele zanimljive web strane, kažu iz Microsofta.

Iz ove kompanije kažu i da očekujemo da učenici i dalje koriste proizvode kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn i druge postojeće društvene mreže, kao i Bing, Google i druge pretraživačke alate, uporedo sa njihovim novim proizvodom.

So.cl mozete poceti da koristite ovde.

Ako želite da pratite došavanja iz internet sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: