Pronađi članak:

18. 6. 2012.

Mozilla sprema pretraživač za iPad: JuniorKompanija Mozilla, poznata po svom pretraživaču Firefox, planira da se pojavi na tržištu iPad pretraživača sa svojim proizvodom - Junior.

Kako kažu iz mozile, Junior bi trebao da bude pretraživač koji čini da internet bude zabavniji, ergonomičniji i inovativan.

Neće imati listiće (tabs) i biće baziran na celom ekranu sa samo dva tastera. Levi, koji će se ponašati kao taster za nazad i desni koji bi otvarao listu skoro otvorenih stranica i polje za pretragu.On neće biti baziran na Mozilinoj Gecko tehnologiji već mora da koristi WebKit.

Imaće se osećaj kao da držite magazin u ruci. Takođe korisna funkcija će biti nalozi u koliuko želite da više korisnika koristi jedan iPad, kao i privatno surfovanje.

Još nije navedeno kada će Junior biti izbačen, ali je lepo znati da će izaći alternativa već pomalo dosadnom Safariju. Da li će biti prihvaćen, videćemo kada izađe.

Do tada pogledajte kako izgleda u video demonstraciji ispod:Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: