Pronađi članak:

7. 8. 2012.

Apple izbacio iOS 6 beta 4: Koje su novine?Apple je izbacio za programere novu verziju poslednjeg iOS-a 6 koja nosi oznaku beta 4.

Pored velikog broja ispravljenih bagova prva novost koja se uoči je izbacivanje YouTube aplikacije.U podešavanjima su dodata poboljšanja privatnosti, kao zaseban meni. Tu ćete moći da upravljate koja aplikacija ima pristup osetljivim informacijama. Korisnici će dobijati obavećtenja kada neka od aplikacija kao što su kalendar, podsetnik, kontakti, fotke, Facebook i Twitter žele da koriste privatne informacije.

Mapama u 3D modu su dodati novi gradovi, a jednosmerne ulice su istaknute plavim strelicama:Siri meni je osvežen i sada prikazuje koje sve nove stvari ume:


Passbook aplikacija sadrži link ka App Prodavnici verovatno do aplikacija koje podržavaju Passbook:


Ono što je još zanimljivo je da datum kada oba beta 4 verzija ističe nije promenjen u odnosu na beta 3 verziju. Taj datum je i dalje 30. septembar što povećava verovatnoću da će tada izaći verzija za korisnike. Osim ako u međuvremenu ne izbace novu beta verziju sa produženim trajanjem.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: 9to5mac

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: