Pronađi članak:

28. 8. 2012.

Novi iPad će se zvati "iPad mini", iPod nano dobija WiFi



Japanski sajt Macotakara prenosi nove detalje za novi manji iPad, a po prvi posle dužeg vremena pojavljuje se i iPod nano među glasinama.

Njihovi izvori navode da je gotovo sigurno da će se iPad manjih dimenzija zvanično zvati iPad mini. Na poleđini uređaja biće odštampano samo iPad, kao što se nalazi i svim iPod uređajima bez obzira da li su mini, nano, touch...

Zanimljivo je da oni tvrde da će nova generacija iPod-a nano dobiti WiFi mogućnost. Kako se navodi to je zbog potrebe da se podrži iTunes in the Cloud opcija. To bi korisnicima omogućilo ponovo preuzimanje kupljenog sadržaja muzike, filmova, serija...



Da li će Apple omogućiti surfovanje internetom na iPodu nano? Ako ne, sigurno će se jailbreak zajednica pobrinuti za to.

Još jedna informacija dolazi sa sajta Macotakara a to je da su se pojavile rupice na poleđini iPod touch-a, što oni misle da može biti omogućavanje NFC opcije.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: macrumors

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: