Pronađi članak:

31. 10. 2012.

Izašao Need For Speed: Most Wanted!


Nije puno proslo od kada smo najavili Need For Speed: Most Wanted za iUređaje, Electronic Arts je juče izbacio ovu fenomenalnu vožnju na App Store.

U njoj vozite trke najbojim kolima na svetu bez ograničenja brzine kroz divne predele usput praveći probleme policiji. Ima li šta lepše?

Možete birati između 35 modela automobila među kojima su SRT Viper GTS, Porsche 911 Carrera S, Hummer H1 Alpha i mnogi drugi... Upravljate kolima naginjući ekran kao volan, poboljšavate performanse svojih kola koja doživljavaju realistična oštećenja, a sve to u fantastičnoj grafici. Svoj poredak možete proveravati online među ostalim igračima koje možete izazivati na trke.
Kompatibilna je sa iPhonom 3GS, 4, 4S, 5, iPod touch 3gen, 4gen, 5gen i svim modelima iPada. MOrate imati minimum iOS 4.0 instaliran i optimizovana je za iPhone 5. Veličina je 593 MB i košta 6,99$.Download:


Probajte NFS: MW pa napišite svoje utiske u komentarima.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: