Pronađi članak:

17. 12. 2012.

Poznate karakteristike iPhona 5S i iPhona 6?


Analitičar Peter Misek diskutuje o karakteristikama čak dva buduća modela iPhona.

On je rekao da prema istraživanjima kompanije Jefferies osveženje za novi model iPhona 5S bi bilo u novoj super HD kameri/ekranu, boljoj bateriji i NFC sistemu. Moguće je da će imati IGZO ekran za Retina+ grafiku, 128GB skladišne memorije i da će doći u 6 do 8 različitih boja. On bi navodno trebao da se pojavi u junu 2013. godine.

Misek takođe navodi da je trenutno u opticaju čak šest različitih prototipova iPhona 6. Najzanimljiviji je model čije dijagonale ekrana su 4,8 inča sa Retina+ IGZO ekranom, novim A7 quad-core procesorom i novim dizajnom bez Home tastera.




Iskreno se nadamo da će Apple povećati dimenzije ekrana novog iPhona pa makar morao da prepravlja iOS. Izgleda da im to ne pada lako s obzirom da novi iPad mini koristi iOS od iPada. Šta će zaista doneti novi iPhone, a tek onaj posle njega, ostaje da vidimo. Šta mislite o ovim navodima? Koje biste vi opcije i funkcije voleli da vidite u novim modelima?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: business insider

1 коментар:

  1. definitivno treba da povecaju ekran... bar meni se dopada veci ekran , ne dopada mi se android sistem inace bi presla na android...

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: