Pronađi članak:

8. 12. 2012.

Snapseed od danas besplatan! [DOWNLOAD]


Najbolja foto aplikacija 2012 godine i najbolja iPad aplikacija - Snapseed koju je nedavno kupio Google je od danas potputno besplatna!

Ova moćna aplikacija za obradu slika za iPhone i iPad osim što je od ove verzije besplatna, donosi i mogućnost deljenja sadržaja na Google+ mreži. Dodat je novi filter Retrolux koji omogućava pravljenje super retro efekata.

Novost je i veliki broj ramova koje možete dodavati slikama, ujedno im menjati boje, i kropovati sliku da bude kvadratnog oblika.

Osim ovih novina, uz pomoć Snapseed-a možete da automatski korigujete fotke, editujete samo određene delove fotke, podešavate kontrast, zasićenost bojama, balans bele boje, rotirate i ispravljate fotke, kropujete, slikate.

Tu su i kreativni filteri za crno bele fotke, vintage izgled, drama, grunge, tilt shift efekti. Baratanje oštrinom, fokusom i ostalim parametrima fotografija.

Aplikacija ima lep nenapadan dizajn i lake kontrole za podešavanje nivoa efekta. Kompatibilna je sa svim iUređajima, a morate imati minimum iOS 5 za instalaciju.

Snapseed možete preuzeti besplatno odavde [iTunes link]. Preporuka!




Jako lep gest od strane Google-a što nam je omogućio ovu aplikaciju besplatnom. Možda je ovo novi korak u borbi protiv Instagrama. U svakom slučaju nadamo se da će i Sparrow, najbolji email klijent za iOS u bliskoj budućnosti postati besplatan.






Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: