Pronađi članak:

12. 12. 2012.

Već procureo iPhone 5S?


iPhone 5 smo videli tek prie nešto manje od tri meseca a ovih dana već čujemo glasine o njegovom nasledniku.

Prethodno iskustvo nam je pokazaloda će iPhone 5S biti vizuelno jednak još svežoj “petici” a prave promene će biti u vidu novog procesora, grafike, kamere i ostalog. Upravo tu logiku prate i fotke zadnjeg kućišta koje je objavio ETrade Supply sa opaskom da je to deo koji će se koristiti za novi iPhone 5S.


Gledano sa zadnje strane, kućište na slikama ne razlikuje se od aluminijskog kućišta iPhona 5. Razlike se pronalaze kada se kućište okrene na drugu stranu. Između ostalih sitnih promena, uočljiva je i razlika i u rasporedu rupa za šrafove kojima se pričvršćava matična ploča za kućište. Ništa nećemo otpisati kao apsolutno nemoguće ali s obzirom da je izvor fotki nepoznat, nismo sigurni u njihovu autentičnost. Moguće je da se radi i o nekom ranijem prototipu “petice” koji nije izabran kao finalni model.




Ne bi nas iznenadilo da Apple uskoro predstavi novi poboljšani model iPhona s obzirom šta se desilo sa iPadom 3 - iPadom 4. Sigurni smo da ako nam Apple predstavi novi iPhone 5S počektom naredne godine biće puno nezadovoljnih vlasnika iPhonea 5.

Šta vi mislite?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: