Pronađi članak:

18. 12. 2012.

YouTube Capture: Jednostavno snimanje, editovanje i uploadovanje videa [DOWNLOAD]Google je izbacio novu aplikaciju - YouTube Capture za iOS koja olakšava proces snimanja editovanja i postavljanje snimaka na njihov YouTube servis direktno sa iUređaja.

Aplikacija omogućava da snimite klip vašim iPhonom ili iPadom i da ga direktno sa uređeja postavite na YouTube. Pritom možete da korigujete video u vidu poboljšanja boja, stabilizacije videa, isecanje određenog dela dodavanje muzike pre upload-a.

Osim što možete postavljati sadržaj na YouTube, aplikacija omogućava i uload na Google+, Facebook i Twitter mreže. App je jednostavna, dizajn je u skladu sa ostalim Google aplikacijama za iOS.Do sada ste mogli da postavljate snimke direktno iz Photos aplikacije ali to je obično trajalo dugo i mukotrpno.

YouTube Capture je besplatna aplikacija koja zahteva minimum iOS 5 i možete je preuzeti direktno odavde [DOWNLOAD].


Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: