Pronađi članak:

14. 1. 2013.

DismissMyKeyboard: Za lakše skrivanje tastature na iPhonu [CYDIA]



Na virtuelnoj tastaturi iPad-a postoji dugme koje služi da sakrijete tastaturu ukoliko je ne koristite. Na iPhonu je situacija malo drugačija. Iako tastaturu možete da uklonite povlačenjem prostora za poruke na dole, šta da radite ako je to polje nedostupno kao na slici ispod da biste videli SMS prepisku?


Pojedine aplikacije imaju opciju da dodirnete polje za pisanje kako biste skolnili tastaturu ukoliko ne pišete ništa, ali sa iOS aplikacijama koriste tastaturu (SMS, mail...) to nije slučaj.




U tom slučaju za lako uklanjanje tastature preporučujemo novi dodatak sa Cydije DismissMyKeyboard. Pomoću njega ćete lako sakriti tastaturu jednostavnim prevlačenjem prsta od tastera za razmak (Space) ka tasteru desno od njega (vidi animaciju ispod). Dodatak radi isto bez obzira u kojoj je orijentaciji okrenut iPhone polženo ili uspravno.


Kada želite ponovo da prikažete tastaturu samo dodirnete polje za unos teksta. DismissMyKeyboard dodatak je besplatan i potrebno je da imate jailbreakovan iPhone sa minimum iOS 5. Pokrenite Cydiju i potražite DismissMyKeyboard.




Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: