Pronađi članak:

26. 1. 2013.

evad3rs: Novi hakerski tim koji pravi jailbreak za iOS 6Na jailbreak sceni se pojavio novi programerski tim koji nam sprema dugo očekivani jailbreak za iOS 6.

Tim nosi naziv evad3rs i njega zapravo čine uticajni programeri koji su na jailbreak sceni od početka i koji su nam već doneli prethodne jailbreak alatke.

Članovi su @pimskeks, @planetbeing, @pod2g i @MuscleNerd. Članstvo su potvrdili svi navedeni programeri na svojim Twitter nalozima pa nema razloga za brigu o prevari.

Razlog za formiranje novog tima nije baš poznat osim možda svežeg početka, to što ga čine drugi članovi. I pred izbacivanja jailbreak-a za iPhone 4S i iPad 2 dvojica hakera iz evad3rs-a su formirali Dream Team. Njega su činili pod2G, Saurik, MuscleNerd, planetbeing i p0sixninja.

Lepo je znati da su ljudi angažovani oko jailbreak-a koji toliko čekamo. A jailbreak za iOS 6 će najverovatnije izaći po izlasku verzije 6.1 u javnost.

Sve najnovije informacije kada se pojave u vezi sa untethered jb za iOS 6 možete dobiti preko njihovog Twitter naloga - @evad3rs, a upitstvo za jailbreak ćete dobiti na našim Twitter, Facebook i Google+ stranicama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: