Pronađi članak:

4. 1. 2013.

Facebook Messenger za iOS od sada sa pozivima i glasovnim porukama [DOWNLOAD]


Da se Facebook infiltrirao u sve sfere naših života pokazuje i novi update Facebook Messenger aplikacije.

Najnovija verzija donosi mogućnost da zovete i razgovarate sa svojim Facebook prijateljima direktno iz Messenger aplikacije na svom iPhonu, iPod touch-u ili iPadu.

Facebook će kao najveća socijalna mreža opasno ugroziti ostale servise sa ovom namenom kao što su WhatsApp Messenger, Viber, pa i Google Voice.

Osim ove opcije tu je i mogućnost ostavljanja glasovnih poruka svojim Facebook prijateljima direktno iz aplikacije. Sve ovo je već ranije bilo moguće na gore navedenim aplikacijama, ali Facebook je u prednosti s obzirom na broj korisnika.




Pozivi se oslanjaju na VoIP tehnologiju što znači da morate biti povezani sa internetom bilo WiFi ili 3G, 4G konekcijama.

Pošto je opcija nova, pozivi nisu još uvek omogućeni svima već samo u Kanadi. Ostali korisnici mogu da očekuju ovu opciju u narednim nedeljama. Da biste poslali glasovnu poruku, potrebno je da izaberete plusić levo od polja za kucanje poruka gde ćete u novoj verziji imati novo dugme "Record Voice". Poruka se snima držanjem crvenog dugmeta. Ne postoji mogućnost preslušavanja poruke pre slanja zato pazite šta pričate.

Vaši prijatelji će moći da preslušaju poruku na i u online facebook sandučetu i ako nemaju Facebook Messenger. Za neku od sledećih verzija možemo slobodno da prognoziramo video pozive iz aplikacije.

Potrebno je da imate minimum iOS 4.3. Preuzmite Facebook Messenger za iOS besplatno odavde [DOWNLOAD].

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: