Pronađi članak:

6. 1. 2013.

Untethered jailbreak za iPhone 5/iOS 6 je spreman



Haker planetbeing je danas objavio novi status untethered jeilbreak-a za iPhone 5/iOS 6, on je spreman ali da moramo da budemo strpljivi.

On već duže vreme ima jailbreakovan iPhone 5 sa iOS 6 (untethered) i nema neke velike tajne oko toga, ali samo je pitanje vremena kada će on biti izbačen za javnost.

Razlog za čekanje je taj što se čuvaju korisni propusti pronađeni u iOS-u. Ako bi se izbacio sada, a znamo da je na putu iOS 6.1, Apple bi mogao da vidi gde je napravio propust i da zakrpi tu rupu u 6.1.




Ako pratite Apple/iPhone/jailbreak scenu znate da ovakve odluke nisu ništa novo. Momci koji rade na jailbreaku nas nikada nisu izneverili kada su obećali jailbreak, pa neće ni sada.

Ono što vi možete da uradite do tada jeste da ne snimate nove verzije iOS-a 6 na vaše iUređaje ako želite da ih jailbreakuje, pogotovu ne 6.1 (kada izađe) jer svakom novom verzijom Apple poboljšava sigurnost.

Kada izađe jb, bićete obavešteni na našim stranicama zajedno sa korak-po-korak uputstvom za obavljanje postupka, zato nas pratite na Facebook-u, Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: iDB

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: