Pronađi članak:

22. 2. 2013.

InstaSave: Kako da sačuvate fotke sa Instagrama? [CYDIA]


Sigurno ste već čuli za ultra popularni foto servis Instagram, koji predstavlja neku vrstu socijalne mreže povezane fotkama čiji su zaštitni znak retro filteri. Iako je dostupan za pregledanje i na web-u, fotke je moguće praviti samo pomoću iUređaja (a od nedavno i pomoću Androida). Ako koristite Instagram znate da ne postoji opcija čuvanja fotki. Iako postoje raznorazna rešenja, ni jedno nije praktično ni brzo kao Cydia dodatak koji vam danas predstavljamo.

InstaSave je tweak koji služi samo za namenu po kojoj nosi ime - da čuvate fotke sa Instagrama na iUređaj. Pošto ga instalirate, u meniju koji se otvara kliokn na tri tačkice pored fotke pojavljuje se nova opcija "Save" kojom čuvate fotku u foto galeriju na iUređaju. Ona je lepo umtnuta u aplikaciju kao da su je tu smestili njeni programeri. Biranjem ove opcije dobićete obaveštenje da je ona sačuvana i to je sve.





Dodatak radi na svim iUređajima na kojima može da se pokrene Instagram i potpuno je beslatan. Ako ste navučeni na Instagram (ili ne) i imate potrebu da čuvate te super fotke hrane i kućnih ljubimaca, preuzmite ovaj dodatak.

Ukoliko nemate Instagram, preuzmite ga odmah besplatno sa ove adrese [DOWNLOAD].




Još Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: