Pronađi članak:

10. 2. 2013.

Photo Organizer: Lakše upravljanje fotkama na iOS [CYDIA DODATAK]


Ukoliko na vašim iUređajima u svakom treuntku držite veću količini fotki sigurno ste poželeli da ih organizujete na lakši način.

Već godinama se pitamo se zašto Apple ne oplemeni Photos aplikaciju sa još nekoliko dodatnih opcija koje bi nam olakšale život. Ako imate jailbreakovan iUređaj, postoji rešenje - Photo Organizer!




On dodaje nove opcije u Photos aplikaciju:

  • promena rasporeda fotki i videa u bilo kom albumu uključujući i osnovni (Camera Roll)
  • brisanje fotki iz Camera Roll-a bez brisanja iz ostalih albuma
  • lako premeštanje fotki iz jednog albuma u drugi (copy/paste) bez dupliranja
  • pomeranje i promena imena Camera Roll albumu
  • prevlačenje preko albuma za brisanje


Fotke premeštate klikom na Edit (na iPadu) ili na strelicu u levom donjem uglu (iPhone/iPod touch) zatim dodirnete i prevučete fotke gde želite. Ovaj dodatak će vam olakšati i označavanje većeg broja fotki. Kada dodirnete pomeniute tastere, fotke ćete moći označavati sa dva prsta od jednom što će ubrzati taj proces i skratiti vrieeme koje vam je ranije bilo potrebno da označite nekoliko sličica.




Dodatak je kompatibilan sa iOS 5 i iOS 6, koji mora prvobitno da bude jailbreakovan i nema nikakve opcije za podešavanje. Najbolje od svega je što je potpuno besplatan pa nema razloga da ga ne probate. Preporučujemo!

Još korisnih dodataka možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: