Pronađi članak:

24. 4. 2013.

Apple najavio WWDC konferenciju u junu na kojoj će predstaviti novi iOS i OS XApple je najavio da će ovogodišnja WWDC konferencija za programere biti održana od 10 - 14. juna na kojoj će nam predstaviti novi iOS i novi OS X.

Karte će se pojaviti u prodaji sutra po ceni od 1599 dolara, a ako se sećate prošlogodišnje su rasprodate za samo 2 sata!

WWDC odnosno World Wide Developers Conference je konferencija koja okuplja programere širom sveta gde mogu da nauče o novim iOS i OS X sistemima i kako d aih primene u svojim aplikaicjama. Osim toga na konferenciji su Apple-ovi inžinjeri koji pomažu u svojim radionicama.
Na ovom skupu dodeljuju se i popularne nagrade za dizajn najboljim aplikacijama u App Store i Mac App Store.

Apple je obećao i video zapise sa svih sesija za vreme konferencije što će biti dostupno programerima.

Prema tome, novi iOS, novi OS X ćemo upoznati u junu, za oko mesec ipo dana. Paket za razvijanje će biti dostupan programerima vrlo brzo posle konferencije, dok će korisnici moći da instaliraju nove softvere verovatno tamo na jesen ili kanije, možda u isto vreme kada nam budu predstavljali nove iUređaje.

Šta očekujete od novina u novim iOS i OS X?

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: