Pronađi članak:

16. 4. 2013.

"Nedostaje nam Stiv svakog dana“



„Stiv nam nedostaje svakog dana“ kaže udovica Stiva Džobsa u prvom obraćanju javnosti nakon njegove smrti. Lorin Pauel Džobs se obratila javnosti, prvi put nakon smrti njenog supruga, Stiva Džobsa.

Ona je govorila i tome kako je on ostavio poslovno ali i privatno zaveštanje.

„U javnom zaveštanju vidimo proizvode koje je kreirao i o kojima je duboko brinuo. Želeo je da oni promene naše živote, načine kako komuniciramo i funkcionišemo“ rekla je ona za NBC. „Želeo je da pravi uređajekoji će omogućiti ljudima da rade na najvišem nivou. I mislim da je uspeo u tome“ kaže Lorin Pauel Džobs.

Nastavljajući da čuva svoju privatnost, pristala je na intervju samo zato što radi na dokumentarcu koji ima cilj da promeni reformu imigracije.

Uslov za intervju bio je da ne priča o smrti svog muža.

„Njegova privatna zaostavština jeste činjenica da je bio otac i suprug i nedostaje nam u tom smislu svaki dan“ rekla je ona.

Stiv Džobs je bio poznat po strogoj poslovnoj etici i čak je i on priznao da je razlog zašto je želeo da ostavi biografiju za sobom jeste da bi deca bila upoznata sa njegovim radom.

Lorin Pauel Džobs trenutno radi sa režiserom Dejvisom Gugenhajmom na filmu „The Dream Is Now“ koji govori o stradanju učenika koji su odrasli u Americi i koji su izbačeni iz iste kao imigranti bez papira.



izvor: b92

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: