Pronađi članak:

11. 5. 2013.

Beat - Predivna domaća aplikacija za slušanje muzike bazirana na gestovima [POKLANJAMO KOPIJE]


Aplikacije bazirane ne gestovima dodira postaju sve popularnije, dok se one sa dugmićima polako zaboravljaju. Uostalom zar to nije poenta touch ekrana?

Danas vam predstavljamo prelepaplikaciju za puštanje muzike za iPhone - Beat koju kontrolišete kombinacijom dodira i pokreta na ekranu.

Prednosti ovoga su visestruke. Pored toga što je navigacija prirodnija i jednostavnija, posebno ćete uvideti svrhu ako vozite kola. Nema potrebe da sklanjate pogled sa puta kako biste promenili pesmu već samo prevlacite po ekranu.

Gestova ima nekoliko, i sve ih mozete savladati za jako brzo. Npr:

  • Play/pauza - dupli dodir
  • Glasnoća - prevlačenje gore/dole
  • Sledeća/prethodna pesma - prevlačenje desno/levo
  • Skrolovanje kroz pesmu - dodir i prevlacenje (levo desno)
  • Zaključavanje ekrana - drži ekran 2 sekunde (korisno da slučajno ne dodirnete ekran i pokrenete komande)
  • (ostatak gestova se nalazi u podešavanjima pod Hints)


Aplikacija ima fenomenalan minimalistički dizajn baš zato sto nije pretrpana tasterima, a ima i dvanaest tema.Osim ponuđenih, ostale otkljičavate korišćenjem aplikacije što je takodje novi trend kod programera koji vas "tera" da je koristite.

Posle kratke upotrebe velike su šanse da ćete onovnu aplikaciju na iPhonu zameni Beat aplikacijom! Zahteva minimum iOS 5, košta 0.99$, i možete je kupiti ovde [DOWNLOAD]. Preporuka!

Jedina zamerka bi bila reklativno sitan font, a u budućnosti bismo voleli i verziju za iPad.




Momci uz Monkey Bits-a koji su napravili ovu aplikaciju su obezbedili besplatne kopije za naše čitaoce. Da biste dobili aplikaciju Beat, potrebno je da posetite ovu adresu i lajkujete i podelite članak (Share) na svom Facebook zidu. Vidljivost članka koji podelite mora biti podešena na javno (Public), jer je to jedini način da vidimo ko je podelio. Dvoje najbržih dobiće promo kodove!



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Pročitaj još: