Pronađi članak:

24. 5. 2013.

Dots - Jednostavna igrica koja obećava sate zabave [DOWNLOAD]



Dots je nova jednostavna, ali jako zarazna igrica koja će vam pomoći da se reklasirate. U njoj imate samo jedan cilj, a to je da linijom spojite tačkice istih boja prevlačenjem prstom po ekranu. Ko je voleo Bejeweled, voleće i Dots.

Bodove dobijate spajanjem tačkica koje nestaju sa polja, a dodatne padaju sa vrha. Osim jednostavnog zadatka, igricu karakteriše čist i minimalistički dizajn što prvo pada za oko. Za dobijanje bodova osim jednostavnog spajanja postoje i raznorazne strategije za bolji rezultat.




Svaka igra ima ograničenje od jedan minut osle čega započinjete novu. Tačkice spajate horizontalno ili vertikalno, dok dijagonalno nije moguće. Postoje i pomagala: Time Stop - zaustavlja vreme na 5 sekundi, Shrinkers - briše tačkicu i Expanders - briše sve tačkice u jednoj izabranoj boji. Njih otključavate u toku igre osvojenim bodovima.

Dots je besplatna i zahteva minimum iOS 5. Programeri su najavili verziju za iPad, a ako i vi želite da se zabavite posetite ovu adresu za preuzimanje [DOWNLOAD].



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: