Pronađi članak:

7. 5. 2013.

Izašao Viber za Windows i Mac [DOWNLOAD]



Ako koristite iUređaje sigurno ste čuli za servis Viber koji omogućava besplatne poruke, pozive kao i razmenu ostalog sadržaja između korisnika ove aplikacije širom svih mobilnih platformi (Android, Nokia, BB, Windows...). On je danas osvežen verzijom 3.0 kao i verzijom Vibera za računare.

Viber za desktop (Windows i Mac) ima laku aktivaciju i povlači sve kontakte sa mobilnog telefona tako da nema dodatnog podešavanja.

Tu su i naravno video pozivi, HD glasovni pozivi, besplatne poruke i slanje fotki, grupne poruke itd.




Poruke će se pojavljivati na svim otvorenim aplikacijama. Kada se prebacite na mobilni uređaj, desktop aplikacija više neće primati obaveštenja.

Što se tiče verzije za iOS omogućeno je slanje video poruka, dodati su novi stickeri, poboljšani pozivi, a korisnici mogu jednostavno prebacivati pozive između računara i telefona.

Pošto je WhatsApp najavio godišnju pretplatu, a nema desktop verziju, sigurno smo da će većina korisnika preći na Viber. Skype je takođe dobio veliku konkurenciju ovim potezom Vibera.

Besplatno preuzimanje:




Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

2 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: