Pronađi članak:

21. 6. 2013.

Instagram dobio podršku za video snimke [DOWNLOAD]


Kao što smo najavili pre neki dan, Instagram je omogućio objavljivanje kratkih video snimaka na svom servisu u sklopu nove verzije Instagram 4.0 aplikacije.

Sada osim režima za slikanje imate i režim za snimanje videa do maksimum 15 sekundi, što je po našem mišljenju mnogo bolje nego Vine-ovih 6 sekundi. Video snimate držeći dugme, a po puštanju dugmeta snimanje prestaje. Video može biti neprekinih 15 sekundi snimanja ili sastavljen od kraćih sekvenci.

U duhu Instagrama, snimcima pre objavljivanja možete dodati i neki od trinaest raznih efekata. Svakom nimku dadajete naslovni frejm iz videa koji će predstavljati taj video. Istakli bismo i odličnu opciju za stabilizaciju videa prilikom objavljivanja.

Objavljeni snimci se prikazuju u aplikaciji normalno kao slike, sa razlikom da imaju malo play dugme u gornjem desnom uglu slike. Snimci mogu da se puštaju automatski ili da ih sami puštate.

Ono što videima na instagramu nedostaje jeste tagovanje ljudi i mogućnost uploadovanja snimaka koji su napravljeni u nekoj drugoj aplikaciji.




S obzirom da se radi o prvoj verziji, nadamo se da će se ove opcije pojaviti u nekoj od narednih.

Uz silnih slika hrane na Instagramu, nadamo se da ćemo od sada videti više recepata kako je ta ukusna hrana nastala :) Ovaj potez Instagramu odnosno Facebook-u doneće sigurno još veći uspeh.

Instagram sa video podrškom možete preuzeti besplatno odavde [DOWNLOAD]. Video na Instagramu je takođe omogućen u novoj verziji aplikacije i za Android [DOWNLOAD].



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: