Pronađi članak:

3. 9. 2013.

Celeste 2 – Ponovo šaljite fajlove Bluetooth-om


Iako je popularnost dijeljenja Bluetooth vezom opala mnogi korisnici i dalje žude za ovom opcijom na iOS uređajima, a jedini spas su jailbreak dodaci kao Celeste 2, koji je izmenjen iz temelja.

Pored podrške za centar za notifikacije, Celeste 2 je integrisan i u pregršt aplikacija. Slati se mogu kontakti, beleške, fotke, pesme i gomila drugih fajlova.

Najveća promena leži u tome da on sada koristi standardni iOS Bluetooth stack što znači da ceo proces slanja fajla zahteva mnogo manje linija koda nego inače, dok u isto vrieme tokom slanja možete imati uparene i druge Bluetooth uređaje sa svojim iPhonom (npr. slušalice). S druge strane to će dramatično poboljšati mogućnost da Celeste proradi sa iOS-om 7, jednom kada dobijemo jailbreak za njega.






Ukoliko ste nekada ranije kupili Celeste, update na ovu verziju biće besplatan. Inače, do 15. septembra ovaj dodatak će novi korisnici moći da nabave po promotivnoj ceni od 6,99$, a pose toga cena skače na 9,99$. Ili ga možete skinuti besplatno sa izvora koji nude krekovan sadržaj, naravno samo za test.






Još korisnih dodataka za iUređaje možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: omizio

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: