Pronađi članak:

7. 9. 2013.

Prosečan korisnik smartfona na svoj uređaj instalira 26 aplikacijaMeđu deset zemalja u kojima korisnici instaliraju najviše aplikacije je polovina europskih; Švicarska, Švedska, Danska, Norveška i Francuska. Najaktivniji su korisnici u Južnoj Koreji...

Prosečan korisnik smartfona u Južnoj Koreji na svoj uređaj instalira otprilike 40 aplikacija, ali od toga samo tri plati, dok je ostatak besplatan. No, taj je broj poprilično veći od globalnog proseka, jer u proseku vlasnik pametnog telefona na uređaj instalira 26.2 aplikacija, od toga 5.6 plaćenih i 20.6 besplatnih.

Istraživanje je proveo Our Mobile Planet u martu ove godine, pa iako ovakve ankete uvek treba uzeti s dozom rezevre, njihovi su podaci ipak dovoljno dobra podloga za opšte zaključke. Tako se iz ove statistike može zaključiti kako su najaktivniji europski korisnici smartfona i preuzimanja aplikacija zapravo stanovnici skandinavskih zemalja. Koliko vi aplikacija u proseku instalirate na vaš pametni telefon?


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: zimo

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: