Pronađi članak:

25. 10. 2013.

Novi iPad mini je dobio Retina ekran



Na poslednjoj prezentaciji Apple je pored super laganog i moćnog iPad Air-a, očekivano unapredio i iPad mini koji je sada dobio Retina ekran i sve hardverske sposobnosti novog iPhona 5s odnosno iPad Air-a.

Njegova rezolucija je sada 2048x1536 piksela što je isto kao na velikom iPadu a ima i 64-bitni A7 procesor i ga čini 4x bržim u radu i 8x bržom grafikom. Ima duplo brži WiFi, poboljšanu LTE, a baterija i dalje traje 10 sati.

Dolazi u istim bojama crno-sivoj i belo-srebrnoj u kapacitetima od 16GB, 32GB, 64GB i 128GB, dobio je Smart Cover i Smart Case, a biće dostupan od novembra. Ono što je još novo je i nova viša cena, koje je sada ista kao kod iPada Air:






Apple je zadržao u prodaji stari iPad mini kome je spustio cenu na 299 dolara. Ako se razmišljate o kupovini, pogledajte i karakteristike iPada Air.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: apple

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: