Pronađi članak:

29. 1. 2014.

Eclipse: Noćni režim za iOS 7


iOS 7 je doneo dečavost širom celog korisničkog okruženja što mnogima umara oči. Iako postoji opcija za izvrtanje kontrasta boja u podešavanjima, ali to nije rešenje. Mnogi se pitaju zašto Apple nije omogućio i tamnu temu iOS-a 7? Za one koji su uradili jailbreak postoji rešenje a zove se Ecipse.

Ako ste koristili neku od aplikacija za čitanje knjiga (iBooks...) poznat vam je noćni/tamni režim. Bele pozadine postaju tamnije i ugodnije su za gledaanje ako ste u mračnom okruženju. Eclipse omogućava to širom celog iOS-a.

On radi sa svim podrazumevanim iOS aplikacijama koje dolaze uz iOS i one izgledaju odlično. Ali neke su prilično užasne. programer

Palite ga i gasite iz Settings aplikacije, a tu su i opcije za potamnjivanje pozadina i paljenje efekta narandžastog odsjaja na virtuelnim tasterima i tekstu. Nakon što se upalili željenu opciju moraćete iz App Switcher-a zatvoriti sve aplikacije kako biste primenili promene.





Na aplikacije koje već poseduju noćni režim Eclipse nema efekta.

Programer je svestan da Eclipse nije savršen pa obećava poboljšanje u novim verzijama kao i novine poput automatskog paljenja u zavisnosti od doba dana, podrška za iPad, onemogućavanje prema aplikacijama itd.

Eclipse košta 0,99$ ili ga možete preuzeti besplatno na izvorima sa krekovanim sadržajem.



Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: