Pronađi članak:

31. 1. 2014.

Facebook predstavio Paper - agregator vesti ekskluzivno za iPhone



Iz Facebook-ove kreativne laboratorije stiže nova aplikacija Paper - agregator vesti sa kombinacijom Facebook News Feed-a.

Po funkcionalnosti vrlo sličan Flipboard-u, Paper će prenositi najbitnije vesti iz područija koje sam korisnik odabere, ali će u njih integrisati i statuse korisnikovih prijatelja, naravno preuzete sa Facebook-a. Saržaj će naravno moći da se deli na Facebook mreži.

Prema promo materijalu aplikacija izgleda jako lepo i fluidno, a za to je bio zadužen dizajner Mike Matas, bivši dizajner u Apple-u koji je kreirao prvobitne foto aplikacija za iPhone i iPad.

Paper će za početak biti dostupan ekskluzivno samo za iPhone, ali sigurno je da će se proširiti i na druge platforme. Paper će biti dostupan za preuzimanje 3. februara, do tada za više informacija posetite facebook.com/paper





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: Facebook

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: