Pronađi članak:

5. 2. 2014.

Izbačen iOS 7.1 beta 5 koji dodatno blokira evasi0n7 jailbreak. Evo šta je još novoApple je izbacio novu betu iOS 7.1 oznaka 5 koja donosi nekoliko sitnih poboljšanja i zakrpu za jailbreak.

Ona je dostupna za download preko Apple programerskih naloga kao i direktno na iUređajima preko OTA. Evo šta je sve novo:

- Prirodniji glas za Siri za engleski (Australija i Velika Britanija), japanski, kineski (mandarinski)

Uređaj prvobitno koristi kompaktnu verziju Siri glasa ali kada se konektujete na WiFi mrežu i priključite na punjač, iOS automatski preuzme i instalira kvalitetniji glas za Siri

- Jasnija indikacija Shift tastera kada uključite Caps Lock (treća slika)

- Novost u Wallpapers opcijama je da dugme za isključivanje parallax (3D) efekta se sada umesto Motion zove Perspective Zoom


- Nova opcija Buy Album u iTunes Radiju koja omogućava kupovinu celog albuma umesto pojedinačne pesme


- Jasnije istaknuta opcija za korišćenje lista u kalendaru


- Novina u Safari pretraživaču na iPhonu omogućava da minimizirate gornju i donju traku dok se stranica učitava, posle je naknadno možete prikazati ili skloniti dodirom

Ono što je važno je da je Apple preuzeo dodatne korake da blokira evasi0n7 jailbreak. Evad3rs tim se još nije oglasio povodom ovoga.

Ispod možete saznati šta su donele prethodne 7.1 beta verzije:

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 1

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 2

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 3

- Sve novosti u iOS 7.1 beta 4

Verzija za javnost se očekuje u narednim nedeljama.

Nikako nemojte snimati 7.1 beta na vaše iUređaje! Ako još niste prešli na novi oficijelni iOS 7 a imate uređaj koji ga podržava, savetujemo vam da odmah to uradite jer osim mnogo dobrih novih opcija zadržavate mogućnost za jailbreak. Dok u novim verzijama to nije zagarantovano.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: