Pronađi članak:

16. 3. 2014.

Parking Manijak - Besplatna domaća aplikacija za jednostavno plaćanje parkinga


Parking Manijak je aplikacija koja olakšava ljudima uplatu parkinga u praktično svim gradovima u Srbiji.

Do sada je bila dostupna samo Android i FirefoxOS korisnicima. Nedavno se na veliku radost iOS korisnika ovo promenilo, tako da je aplikacija konačno postala dostupna i za njih.

Aplikacija je zamišljena tako da što više olakša dosadno jurenje tabli parking zona u potrazi za informacijom o kojoj se zoni radi i na koji se broj šalje SMS, tako da je sada potrebno da korisnik jednostavno pokrene aplikaciju na svom smartfonu i ona ce sama da zakljuci u kom se gradu i zoni korisnik nalazi. Trenutno, automatsko lociranje zone je dostupne samo u Android verziji, a očekuje se implementacije iste opcije i u iOS verziju u jednoj od sledećih verzija.



iOS aplikacija je rađena 6 meseci. Razlog za ovo je, pored činjenice da je Parking Manijak “side project” sad vec tročlanog tima koji se radi uz full time posao, bila i potreba da se za izradu iOS aplikacije napravi kompletan WEB backend i API putem kojeg aplikacija komunicira sa online bazom čime je osigurano da svaki korisnik dobije brzo i lako najnovije podatke čim se isti unesu u bazu.

Aplikacija je besplatna, ali je u izradi i “Pro” verzija koja će doneti neke dodatne pogodnosti, pogotovo business korisnicima aplikacije. Takodje je planirana i implementacija novog dizajna u iOS aplikaciji.


  

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: iphone-srbija

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: