Pronađi članak:

8. 5. 2014.

OS Experience: Moćni multitasking za iPad baziran na prozorima [CYDIA]


OS Experience je novi moćni dodatak za iUređaje inspirisan Mac OS-om X, koji donosi multitasking u prozorima na iPad.

Kada snimite ovaj tweak dobijate mogućnost da vidite više pokrenutih aplikacija istovremeno, umesto samo jedne, što znatno povećava produktivnost.

Podseća na Mission Control tako da možete praviti više desktnopa za otvorene aplikacije, grupisane npr. prema nameni, tako da ne morate da brinete da će vam nedostajati prostora na ekranu. Aplikacije naravno možete povećati da zauzimaju ceo ekran kao pre instalacije tweak-a.Multitasking switcher pokazuje live preview aplikacije umesto statične slike kao što je slučaj na iOS-u.

Nas samo zanima kako će se ovo odraziti na bateriju. OS Experience je zaista moćan dodatak koji ima i odgovarajuću cenu od 9.99 dolara. Kupite ga na Cydiji ili ga probajte pre kupovine sa izvora koji nudi ovakav sadržaj.Još zanimljivih dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: