Pronađi članak:

7. 6. 2010.

iPhone 4




Dok su se drugi trudili da stignu iPhone, Apple je stvarao nove fukncije koje cine telefon mocnijim i laksim za upotrebu. Rezultat je iPhone 4. Najveca promena koja se desila iPhonu od pojave iPhona.

Apple je danas lansirao novi telefon - iPhone 4. Od vaznih stavki istakli bismo sledece:


O ovome se decenijamam mastalo. FaceTime je Apple tehnologija koja omogucava video pozive. Bez dodatnog podesavanja i ugovora sa operaterima. Dovoljna je samo WiFi mreza.



Retina displej na iPhonu 4 je najjasnija i najvisa rezolucija na telefonu ikada napravljena. Cetiri puta vise piksela nego prethodni modeli (a da ne poredimo sa ostalim proizvodjacima). Gustina piksela je toliko visoka da ljudsko oko ne moze da razlikuje individualne puksele> Ovo cini da tekst i slike budu zapanjujuce jasni i cisti.



iPhone 4 donosi novu dimenziju multitaskinga. Sada mozete pokretati aplikacije i smenjivati iste momentalno, bez gubitka performansi i praznjenja baterije.



Snimanje filmova u HD rezoluciji. Cak i u slabo osvetljenim prostorima zahvaljujuci senzoru i ugradjenom LED blicu. Zatim editujte i pravite filmove na telefonu uz pomoc iMovie aplikacije.



Napravite prelepe i detaljne fotografije sa kamerom od 5mega-piksela sa LED blicem. Uz pomoc senzora za osvetljenje, slike ispadaju odlicno cak i pri slabom svetlu. I nova prednja kamera omogucava da se lako prave licni portreti.

Detaljne specifikacije procitajte ovde.

iAnatomija Blog je prenosio konferenciju, koju detaljno mozete procitati ovde. Nadamo se da smo vam priblizili dogadjaj. Hvala svima koji su nas pratili.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: