Pronađi članak:

16. 7. 2010.

Firefox Home za iPhone


Ranije smo najavili izlazak Firefox Home aplikacije, i AppStore je konacno odobrio ovu vrlo korisnu aplikaciju.

Korisnici iPhonea znaju da na njihovom uređaju ne radi internetski preglednik Firefox, no aplikacija Firefox Home omogućava sinhronizaciju nekih elemenata desktop verzije Firefoxa s iPhoneom.



Firefox ne postoji u verziji za pametni telefon iPhone, no to ne sprečava Mozillu da svojim korisnicima omogući njegovo korištenje na Appleovu pregledniku Safari. Za to će se pobrinuti aplikacija Firefox Home koja omogućava sinhronizaciju bookmarka, istorije pregledanih stranica i otvorenih tabova s preglednika Firefox instaliranog na računaru na preglednik Safari u iPhoneu.

Aplikacija je belspatna u App Store-u in je ncilj je osigurati vjernost korisnika Firefoxu čak i kada nisu u mogućnosti koristiti svoj omiljeni internetski preglednik na drugim platformama, na kojima on ne postoji zbog tehničkih ograničenja ili politike vlasnika platforme.


Mozete sinhronizovati i passworde, koji se nece zadrzavati na firefoxovom serveru te niko nece moci da vam krade sifru, jer je potrebna uz username, password, i secret phrase koju samo vi znate.

Besplatno preuzimanje odavde.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: