Pronađi članak:

6. 11. 2010.

Quiz4Kids - igrica iz komsiluka




Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo aplikaciju koja dolazi iz komsiluka. U pitanju je Quiz4Kids igrica napravljena u domacoj "radionici" Void Software.



Quiz4Kids je zabavne, lepa, jednostavna igrica u vidu kviza sa vise odgovora namenjena deci od 6 - 12 godina.



Ona će se angažovati decu na zabavan i zanimljiv način, pružajući im sate zabave. Uspit ubacujuci po koju interesantnu informaciju.

Karakterise je stotine pitanja, lokalni poredak, jednostavan sistem pomoći i to sve u prelepom Božićnom okruženju koji deca vole. Pitanja su progresivno teža, tako da će se angažovati deca od ranog skolskog uzrasta do skoro ranim tinejdžerskih godina.

Sve napravljeno na savremeniji način na koji štedi procesor i memorijske resurse. Može da se igra satima, a ne prazni bateriju iPhona...

Pogledajte kako sve to izgleda u praksi:



Kako su nam iz Void Software-a rekli, ovo je samo pocetak. Sprema se i verzija za odrasle, integracija u Game Center i OpenFeint kao i verzije na Srpskom.

A mi imamo da pozelimo srecu u firmi Void Software u buducem razvoju aplikacija i uspeh na inostranom trzistu!

Aplikacija kosta 0.99$ i moze se kupiti na ovoj oadresi. Topla preporuka.

Kao poklon citaocima iAnatomija Bloga obezbedili smo sest promo kodova za besplatno preuzimanje aplikacije! Sve sto treba da uradite jeste da ostavite komentar ispod (sa email adresom) i poslacemo vam kod. Jedini preduslov jeste da nas pratite preko Fejsbuka.

6 коментара:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: