Pronađi članak:

26. 4. 2011.

Skrivene iPhone cake



Svi uzivaju u pronalazenju skrivenih zanimljivosti u softveru, isto koliko i programeri vole da ih postavljaju. One su interesantne, zabavne i po nekada sadrze dodatne funkcije. Predstavljamo vam cetiri skrivene cake na iPhonu.

Speedtest.net

U iOS apliakciji za merenje brzine protoka Speed Test (koju besplatno mozete preuzeti odavde) pronaci cete macku koja ce vas uhoditi u snovima. Da biste je pronasli, otvorite apliakciju i pokrenite test brzine. Kada se zavrsi, dodirnite brzinomer i prevucite prstom na dole i macka ce se pojaviti. Ako nastavite da povlacite prstom, otkricete jos zanimljivih poruka.




Sfari i YouTube

Idite u Safari na iPhonu i u URL polje otkucajte YouTube:// i stisnite Go. Safari ce se zatvoriti i odvesve vas u YouTube aplikaciju. Ako imate iOS pre 3.0 pocece da se emituje 48-o minutni video komicara Rasela Pitersa. Nazalost svi koji imaju poslednje verzije iOS-a bice odvedeni na pocetnu stranu YouTube apliakcije.

Kelly Blue Book

Ovaj caka omogucava da pogledate prvu kopiju Kelly Blue Book vodica za kupovinu kola koji je izdat 1926. godine. Da biste je otkrili, otvorite Kelly Blue Book aplikaciju (besplatno preuzimanje). Dok ste na glavnom ekranu, prodrmusajte ekran i pojavice se stara kopija knjige. Da biste se vratili na aplikaciju, samo izaberite Home iz levog ugla.

Google Tilt

I na kraju Google Tilt "fora" o kojoj smo vec pisali ovde. Ona takodje radi i na android mobilnim telefonima.

Sta mislite? Ako ste vi pronasli neku, javite nam da objavimo!

(macworld.com)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: