Pronađi članak:

1. 4. 2024.

Najavljen WWDC 2024



Ove godine, Apple-ova godišnja Konferencija svetskih programera (WWDC) održaće se od 10. do 14. juna. Prvog dana WWDC-a, tradicionalno se najavljuju nove verzije operativnih sistema kompanije. Ove godine očekujemo otkrivanje iOS-a 18, iPadOS-a 18, kao i nove iteracije watchOS-a, tvOS-a, macOS-a i visionOS-a.

Apple će održati WWDC online kao i prethodnih godina, ali programeri i studenti će moći da proslave lično na posebnom događaju u Apple Parku 10. juna, gde će gledati prezentaciju, sresti se sa članovima Apple tima i učestvovati u posebnim aktivnostima. Međutim, mesta su ograničena. Detalji o učešću mogu se naći ovde, gde je potrebno zatražiti prisustvo.



Inače, online događaj je besplatan za sve koji žele da se pridruže. Apple će programerima pružiti "jedinstven pristup Apple stručnjacima, kao i uvid u nove alate, okvire i funkcije" tokom celog događaja kako bi im pomogao da "unaprede svoje aplikacije i igre", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Takođe će biti video sesija i "mogućnosti za interakciju sa dizajnerima i inženjerima Apple-a i povezivanje sa svetskom programerskom zajednicom".

Susan Prescott, potpredsednica Apple-ovih odnosa sa svetskim programerima, izjavila je:

Veoma smo uzbuđeni što ćemo se povezati sa programerima širom sveta tokom izuzetne nedelje tehnologije i zajednice na WWDC24. WWDC je sve o deljenju novih ideja i pružanju našim neverovatnim programerima inovativnih alata i resursa kako bi im pomogli da naprave nešto još čudesnije.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: