Pronađi članak:

1. 4. 2024.

Najavljen WWDC 2024Ove godine, Apple-ova godišnja Konferencija svetskih programera (WWDC) održaće se od 10. do 14. juna. Prvog dana WWDC-a, tradicionalno se najavljuju nove verzije operativnih sistema kompanije. Ove godine očekujemo otkrivanje iOS-a 18, iPadOS-a 18, kao i nove iteracije watchOS-a, tvOS-a, macOS-a i visionOS-a.

Apple će održati WWDC online kao i prethodnih godina, ali programeri i studenti će moći da proslave lično na posebnom događaju u Apple Parku 10. juna, gde će gledati prezentaciju, sresti se sa članovima Apple tima i učestvovati u posebnim aktivnostima. Međutim, mesta su ograničena. Detalji o učešću mogu se naći ovde, gde je potrebno zatražiti prisustvo.Inače, online događaj je besplatan za sve koji žele da se pridruže. Apple će programerima pružiti "jedinstven pristup Apple stručnjacima, kao i uvid u nove alate, okvire i funkcije" tokom celog događaja kako bi im pomogao da "unaprede svoje aplikacije i igre", navodi se u zvaničnom saopštenju.

Takođe će biti video sesija i "mogućnosti za interakciju sa dizajnerima i inženjerima Apple-a i povezivanje sa svetskom programerskom zajednicom".

Susan Prescott, potpredsednica Apple-ovih odnosa sa svetskim programerima, izjavila je:

Veoma smo uzbuđeni što ćemo se povezati sa programerima širom sveta tokom izuzetne nedelje tehnologije i zajednice na WWDC24. WWDC je sve o deljenju novih ideja i pružanju našim neverovatnim programerima inovativnih alata i resursa kako bi im pomogli da naprave nešto još čudesnije.Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: