Pronađi članak:

25. 3. 2024.

Ove godine dolaze četiri AirPods modela



Apple se navodno sprema da lansira AirPods 4 kasnije ove godine. Mark Gurman iz Bloomberga, koji je obično precizan u svojim izveštajima, sada otkriva više informacija o bežičnim slušalicama sledeće generacije. Prethodno je izvestio da će tehnološki div sa sedištem u Cupertinu predstaviti dva nova modela AirPods 4. Pročitajte dalje da biste saznali sve detalje.

Gurman kaže da će masovna proizvodnja AirPods 4 početi u maju putem partnera GoerTek i LuxShare Precision. Verovatno će stići zajedno sa iPhone 16 serijom u septembru ili možda mesec dana kasnije u oktobru. Tehnološki div sa sedištem u Cupertinu cilja na proizvodnju između 20 do 25 miliona jedinica bežičnih slušalica sledeće generacije. Procene proizvodnje su takođe veće u poređenju sa prethodnim modelima.



Očekuje se da će Apple predstaviti AirPods 4 u dva modela. Navodno su kodirani kao B768E i B768M. Prvi se naziva 'entry', dok bi drugi mogao značiti 'mid-tier'. Dolazak ovih bežičnih slušalica rezultiraće ukidanjem drugih i trećih generacija AirPods slušalica. To znači da će linija AirPods uključivati entry-level i mid-tier AirPods 4, AirPods Pro (2. generacija) i AirPods Max.

Prema ranijem izveštaju, očekuje se da će AirPods 4 imati novi dizajn, poboljšanu udobnost, USB-C priključak i još mnogo toga. Navodno, mid-tier model će imati ANC (aktivno uklanjanje buke) i Find My funkciju praćenja koja se nalazi na AirPods Pro slušalicama.

Gurman takođe navodi da osveženje AirPods Pro modela neće stići do sledeće godine. Trenutna generacija očekuje se da dobije režim slušnog aparata u nadolazećem iOS 18.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: