Pronađi članak:

22. 4. 2021.

Apple predstavio AirTag uređaj za praćenje svega



Tokom svog Spring Loaded događaja, Apple je konačno predstavio AirTag, o kome se dugo pričalo i koji je procurio do kraja, uređaj/alat za praćenje predmeta integrisan u mrežu Find My. Za ovaj proizvod znamo od početka 2019, kada je 9to5Mac izvestio o njegovom razvoju. Od tada se proizvod nekoliko puta pojavio u iOS verzijama i čak se kratko pojavio u YouTube video zapisu na Apple-ovom kanalu za podršku.

AirTags se mogu prikačiti na bilo koji predmet kako bi ga pratili pomoću aplikacije Find My. Ranije ovog meseca, Apple je takođe najavio početni set nezavisnih proizvoda koji će biti integrisani u aplikaciju.



AirTags uključuju UVB funkcionalnost pod nazivom „Precision Finding“ (Precizno pronalaženje), koja omogućava precizno pronalaženje izgubljene stvari u blizini, uključujući haptične povratne informacije.

Kao što smo već videli, postupak uparivanja za AirTags je vrlo sličan onome kod AirPods-a: samo stavite nespareni AirTag pored iOS uređaja da biste ga dodali na svoj iCloud nalog. Više tagova se može upariti.

Proizvod uključuje funkcije zaštite privatnosti. Ako jedan od vaših Apple uređaja primeti da nosite AirTag koji nije vaš, upozoriće vas. AirTags će se moći kupiti od 30. aprila, a svaki košta 29 USD. Takođe je dostupan paket od 4 komada za 99 dolara.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: