Pronađi članak:

22. 4. 2021.

Apple predstavio iPhone 12 u ljubičastoj boji



Apple je u svoju liniju iPhone 12 telefona dodao novu opciju u boji - retko osveženje proizvoda u pola proizvodnog ciklusa za vodeći proizvod kompanije. Nova boja je ljubičasta i izgleda kao pastelna nijansa lavande, što je u skladu sa tonovima ostalih opcija boja na liniji 12, koje uključuju zelenu i crvenu.

Ljubičasti iPhone 12 u prodaji je od ovog petka, 23. aprila, a kupcima će početi da se isporučuje 30. aprila. Dostupan je za samo za iPhone 12 i 12 mini, a iPhone 12 Pro ne dobija nove opcije boja.



To je mala stvar, ali nije loš način za Apple da pojača svoj hardver u sredini prodajnog ciklusa u pokušaju da iznenadi potrošače. Takođe, sugeriše se da se Apple još više oslanja na višebojnu estetiku svog hardvera, što je osvežavajuća promena nakon uglavnom monohromatskog pristupa poslednjih godina.

Ovogodišnja prezentacija bila je u znaku boja jer je posle dužeg vremena izbačen i iMac u sedam boja, od kojih je jedna baš ova ljubičasta. O njemu detaljnije pročitajte ovde.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: