Pronađi članak:

23. 4. 2021.

Prva fotka iPhone 13 mini telefonaiPhone 13 imaće i svoju mini verziju, iako aktuelni iPhone 12 mini teško pronalazi vlasnike. iPhone 13 mini osvanuo je na prvoj fotki uživo i potvrdio od ranije otkrivenu novost na poleđini.

Iako iščekivan, iPhone 12 mini nije dočekan sa srdačnom dobrodošlicom. Neki kažu da je premali, a drugi da je preskup. Istina je valjda i jedno i drugo, ali zavisi o pojmu velikog i debljini novčanika.Svejedno, sve upućuje na to da ćemo ove jeseni videti njegovog naslednika. Objavljeni su CAD renderi pa i fotografije i video dummy modela za izradu maski.

Najavljen je nešto manji notch na čelu i drugačiji raspored kamera na leđima iPhone 13 i 13 mini telefona.

Upravo taj novi raspored kamera na leđima potvrđuje i ova fotografija navodnog prototipa iPhone 13 mini uređaja. On naime ima dva oka kamere postavljena dijagonalno umesto jedan iznad drugog.

Razlozi su verovatno veći senzor koje će dobiti, a najavljen je i uopšteno veći i deblji modul kamere na celoj iPhone 13 seriji, što isto sugeriše veće senzore ispod.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: