Pronađi članak:

23. 4. 2021.

iOS 14.5, iPadOS 14.5, macOS 11.3, watchOS 7.4 i tvOS 14.5 stižu sledeće nedelje



Nova ažuriranja za iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i Apple TV uređaje stižu uskoro, a Apple je objavio da će naredne verzije kompanijinih operativnih sistema - iOS 14.5, iPadOS 14.5, macOS 11.3, watchOS 7.4 i tvOS 14.5 - biti dostupne naredne nedelje.

Nema informacija o tačnom datumu objave svakog od ovih softverskih ažuriranja, ali se o njima znaju neke informacije zahvaljujući beta testovima.



Sa iOS 14.5 i watchOS 7.4, korisnici iPhone-a će moći da otključavaju svoje telefone korišćenjem uparenog Apple Watcha. Druga veća funkcija je do-not-track, koja će terati aplikacije da od korisnika traže informaciju o tome da li žele da budu praćeni.

Pored toga iOS 14.5, iPadOS 14.5, macOS 11.3, watchOS 7.4 i tvOS 14.5 će imati prerađenu Apple Podcasts aplikaciju, kao i ažuriranu Reminders aplikaciju sa manjim izmenama.

Za nove verzije softvera stiže i podrška za PlayStation 5 i Xbox Series S/X kontrolere. Apple je istakao da će igre biti još imerzivnije na novom iPad Pro tabletu sa M1 čipom, uz podršku za kontrolere naredne generacije.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: