Pronađi članak:

20. 7. 2011.

BackForwardEnhancer: Bolji način da posetite prethodne web stranice u mobilnom Safariju



Safari browser je jedan od najboljih i najbrzih browsera u mobilnoj industriji ali u usporedbi sa normalnim PC browserima, nedostaje mu mnogo funkcija koje volimo i na koje smo navikli.

Jedna od tih funckija se moze naci na mom omiljenim Chromeu a i na FireFoxu. Kada zelite da se vratite na jednu od predhodno posjecenih web stranica, mozete kliknuti i drzati back strelicu i Chrome/Firefox ce vam pokazati vasu browsing historiju te omoguciti da odete nazad na jednu od stranica koje ste predhodno posjetili. (Ne samo zadnju)




Novi Cydia tweak BackForwardEnhancer za mobilni Safari radi upravo to. Ako pritisnete back ili forward strelicu i drzite je pola sekunda, ovaj tweak ce vam pokazati stranice koje ste vec posjetili te na jednostavan nacin omoguciti da se vratite ne samo na zadnju stranicu nego na bilo koju od stranica koje ste vec posjetili.



Ovaj tweak nema nikakve settinge vec vam jednostavno doda ovu funkciju u Safari browser. Naravno za ovaj tweak vam treba jajilbreakan uredjaj. Upute za jailbreak mozete naci u nasoj jailbreak sekciji. BackForwardEnhancer se mozet naci ba Big Boss repou i potpuno je besplatan. Pogledajte nasu galeriju ostalih Cydia dodataka.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: