Pronađi članak:

20. 7. 2011.

CallBar: Bolji način za odgovaranje na telefonske pozive



Ako ste ikada bili usred neke dobre igre na iUređaju ili usred čitanja nekog dobrog posta na iAnatomija.info :), onda znate da ako vas netko nazove u isto vrijeme, iPhone će vas i bez pitanja prekinuti. (Sram ga bilo)

Zatvorit će igru ili Safari, da bi vam pokazao tko vas zove. Naravno, iPhone je ipak phone, što znači da to mora uraditi, međutim što ako se ne želite javiti? U tom slučaju nema potrebe da prekidate ono što radite da bi pritisnuli “Odbij”.

Ako vam se ovo dogodilo (a meni se događa stalno), onda je CallBar tweak za vas.



Ovdje se radi o tweaku koji će vam pomoći sa ovim problemom te neće dopustiti da budete prekinuti usred rada ili igranja na vašem voljenom iUređaju, nego će vam jednostavno pokazati tko vas zove preko notifikacije na vrhu zaslona.




Notifikacija CallBara izgleda veoma slično novoj integraciji iOS 5 notifikacija. Tweak vam pokaže tko vas zove, te ponudi dugmad za odgovaranje i odbijanje poziva uključujući i mute dugme ako želite utišati zvono. Osim toga CallBar radi i sa FaceTime pozivima.

Pogledajte video demo:



Tweak je prilično skup, sa cijenom of $3.99, međutim po mom mišljenju, vrijedi platiti toliko. A vi ga potrazite besplatno na izvorima sa krekovanim sadrzajem. Posle toga posetite nasu galeriju Cydia dodataka.

Šta mislite?

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: