Pronađi članak:

27. 10. 2011.

Poboljšan semi-tethered jailbreak za iOS 5



Pre par dana smo vam objavli novu vrstu tethered jailbreaka pod imenom semi-tethered. Radi se o Cydia dodatku koji cini vas tethered iOS 5 bude semi-tethered.

Sta je Semi Tethered Jailbreak?

To je opcija nesto bolja od tethered jailbreaka, a ne dovoljno dobra kao untethered. Naime on omogucava da, i kada vam se restartuje telefon, da koristite osnovne funkcije telefona (sms, pozive...), iako nemate racunar u blizini. Detaljnije procitajte ovde.




BigBoss je izbacio update za semi-tethered dodatak ver 0.7.9 koji popravlja dosta problema koji su pronadjeni u orginalnoj verziji.

Promene u ovoj zadnjoj verziji:

1. iUredaji se sada mogu sinhronizovatisa iTunes-om
2. iUredaji se vise ne reboot/restart-uju svakih par minuta sam od sebe kao sto je prijavljeno od strane nekih korisnika.
3. App Sync problemi jos uvjek postoje i ne mogu biti popravljeni od strane Saurika posto Appe Sync team ne koristi Substrate kod. Saurik moli sve koji zele da koriste App Sync da kontaktiraju App Sync team i da ih nagovore da pocnu koristiti Substrate kod kao i svi ostali koji koriste Cydiau.
4. Reboot sada traje ako 90 sekundi a sa novim updateom Substrate koda ce trajati jos manje.



Saurik i BigBoss su javili da ce se nastaviti developmet na SemiTethered tweaku. Posljednju verziju SemiTethered jailbreaka tweaka mozete naci tako sto dodate sledeci izvor u Cydiji:

http://thebigboss.org/semitether/


Cekanje na pravi untethered jailbreak se nastavlja. Sta vi mislite?

izvor

1 коментар:

  1. Obzirom da ovako nesto jos nije postojalo na JB sceni, a da je untether bio najavljivan kao vrlo brzo... Sada pocinjem da sumnjam u sve to :( Necemo se mi bas leba najesti od ovih.... "hakera"...

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: