Pronađi članak:

2. 12. 2011.

iPhone 4S je napopularniji iPhone do sada



Novi iPhone 4S je dobio titulu telefona kojim su korisnici najvise zadovoljni, od svih Apple telefona do sada. U anketi je 96% ispitanika reklo da su zadovoljni sa telefonom.

Anketa firme ChangeWave Resarch pokazuje da je 77% ispitanika reklo da su "veoma zadovoljni" sa svojim iPhonom 4S, 19% je reklo da su "donekle zadovoljni" dok je svega 2% reklo da "nisu zadovoljni".



U poredjenju sa anketom posle izbacivanja iPhone 4, ovo su mnogo bolji rezultati jer se tada 72% ispitanika izjasnilo kao "veoma zadovoljni", a 21% je bilo "donekle zadovoljno". Ovo pokazuje da je iPhone 4S najpopularniji iPhone do sada jer ima najbolje rezultate.




Ispitanici su jos morali da odgovo koje funkcije im se dopadaju najvise. Siri asistent je na prvom mestu sa 49%, sa 39% se na drugom mestu nalazi lakoca upotrebe dok je kamera od 8MP na trecem mestu sa 33%.

Ostale omiljene funkcije:



Ono sto se nije dopalo korisnicima je kratko trajanje baterije, sa cime je Apple upoznat i ceka se izbacivanje zakrpe u novom iOS 5.1.

Druga stvar koja se nije dopala korisnicima je nepostojanje brzog 4G protokola. Zatim velicina ekrana, pokrivenost mreze i prekidi veze.

Ostale neomiljene funkcije:



Anketa je uradjena izmedju 2. i 9. novembra i ucestvovalo je 215 vlasnika iPhona 4S.

Koja se vama funkcija najvise/najmanje dopada na iPhonu 4S?

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: