Pronađi članak:

27. 12. 2011.

Spire: Prvi legalan Siri port za starije iUređaje



Spire omogućava da pokrenete Siri na iPhone 4/3GS, iPod Touch 4G/3G i iPad prve generacije, jeilbrejkovani na iOS 5. Zvanično Siri je bio dostupan samo za iPhone 4S.

Za sada je besplatan za preuzimanje, veličina je oko 100MB, koristi novi metod da pribavi sve potrebne fajlove legalno, direktno sa Applovih servera.




Nije baš lako kao što zvuči, potrebno je da imate sopstvena Siri proxy podešavanja kao i iPhone 4S kako bi pokrenuli na vašim starijim uređajima. Kao što je objašnjeno na chpwn blogu.

Da instalirate Spire potrebno je da odete na Cydiju ukucate u pretragu "Spire" i instalirate, nije potreban novi repo dodavati, jer se dodatak nalazi na BigBoss repozitorijumu.

14 коментара:

  1. Nije baš lako kao što zvuči, potrebno je da imate sopstvena Siri proxy podešavanja kao i iPhone 4S kako bi pokrenuli na vašim starijim uređajima.

    ОдговориИзбриши
  2. Koji ti dio nije jasan? Znaci instaliras i potreban ti je proxy da uneses u podesavanja... :)

    ОдговориИзбриши
  3. Pokusao sam da instaliram Spire ali nema ga na Bigboss repo...???

    ОдговориИзбриши
  4. Radim refresh ali jednostavno ga nema...

    ОдговориИзбриши
  5. proxy server iPhone-MY.com

    ОдговориИзбриши
  6. instalirao sam siri i uneo proxy iphone-my.com ali cad pokrenem siri ne daje mi zvucni signal da siri radi sta treba da uradim ?

    ОдговориИзбриши
  7. Ides u settings-general-siri-enable ukucas proxy server samo sto ovaj nije jos u funkcij, sacakaj da izadje neki novi...

    ОдговориИзбриши
  8. ovo strsno usporava otvarnje aplikacija ne tel.

    ОдговориИзбриши
  9. iphone-my.com sa ovim serverom ne radi ali kad instaliram spire uzasno uspri otvaranje aplikacija , treba mu tri minute da otvori seting

    ОдговориИзбриши
  10. Uradite novi jailbreak koji je izasao juce, i nema usporovanja...

    ОдговориИзбриши
  11. kako se radi taj jailbreak?:S

    ОдговориИзбриши
  12. Imas u nasoj kategoriji "Uputstva". Prvo proveri pomoću našeg "Jailbrak Čarobnjaka" da li može i šta ti je sve potrebno za tvoj model.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: