Pronađi članak:

30. 4. 2012.

TCP Optimizer: Ubrzajte učitavanje YouTube videa na iUređaju [Cydia dodatak]


Svi koji imaju iUređaje, znaju da je, bez obzira na konekciju, prikaz videa preko YouTube aplikacije loš u smislu učitavanja.

Na Cydiji se pojavio novi dodatak koji povećaju brzinu učitavanja/prikazivanja videa preko YouTube aplikacije na iPhonu. Njegovo ime je TCP Optimizer i može se preuzeti i instalirati besplatno.

Kao što verovatno pretpostavljate na osnovu imena, TCP Optimizer će promeniti neke TCP parametre TCP na iPhonu. Ova vrsta promene će uticati na brzinu mrežne veze koja bi mogla biti blago poboljšana a to će se odraziti pozitivno na prikaz videa.



Da biste instalirali TCP Optimizer, morate dodati sledeći izvor: http://cydia.pushfix.info/

TCP Optimizer je kompatibilan sa svim uređajima i zahteva minimum iOS 3.1.2. Program se ne preporučuje za upotrebu na Apple TV 2G. Da biste instalirali dodatak na svoj iUređaj, on mora biti jailbreakovan.

Ako vam se dopada ovaj dodatak, pogledajte našu galeriju Cydia dodataka i pronađite šta vam se sviđa. Za još sličnog sadržaja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: