Pronađi članak:

30. 4. 2012.

WifiSMS: Slanje SMSa iz internet pretraživača [Cydia dodatak]


Evo načina da lakše šaljete i primate SMS poruke dok radite za računarom.

Ako vam se dešava da vam je iPhone uboden na punjač van domašja ruke, a stigla vam je poruka, zante da morate da posežete za telefonom, možda da ga izvlačite iz USBa, da odgovarate na poruku, pa da ga ponovo vraćate u USB ili dock. Ako često SMSujete, ovo može da bude naporno.

Da biste se poštedeli ove muke, sve pto je potrebno da uradite je da instalirate dodatak sa Cydie koji se zove WiFiSMS i imaćete mogućnost da pristupate SMS sandučetu, kao i da šaljete i primate poruke iz internet pretraživača. Internet Explorer nije podržan od strane programera, jer sam kaže da je đubre. :)

Ako ste pomislili da je ovo besplatan način slanja SMSa preko interneta, ne nadajte se. Ovo je replika SMS aplikacije sa iPhona prenešena na računar.



Kako da koristite WiFi SMS:

  1. Instalirajte besplatno sa Cydie WiFiSMS
  2. Povežite PC ili Mac na istu WiFi mrežu kao iPhone
  3. Ako imate SBSettings, morate aktivirati WiFiSMS prekidač
  4. Pokrenite internet pretraživač i ukucajte IP adresu iPhona sa nastavkom :8080 (npr. http://192.168.1.9:8080. Vašu IP adresu saznajete odlaskom u Settings/ WiFi/ Ime Vaše Mreže/ IP Address)
  5. Uživajte u slanju i primanju SMSa!

Pojaviće vam se poznato SMS okruženje prilagođeno veliko mekranu:



Kontakti će biti lepo izlistani u levom delu ekrana. Imate mogućnost slanja emoji smajlija, slika, videa... Ukoliko vam je tel utišan, a WifiSMS otvoren na računaru, dobijaćete zvučno obaveštenje o pristigloj poruci, kao na iPhonu.

WiFiSMS možete dodati u Bookmarks za lakši pristup iz pretraživača. Dodatak je besplatan i možete ga naći na Cydiji. Da biste ga koristili, morate imati jailbreakovan telefon.

Pogledajte video demo:



Ako vam se dopada ovaj dodatak, pogledajte našu galeriju Cydia dodataka i pronađite šta vam se sviđa. Za još sličnog sadržaja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: