Pronađi članak:

23. 7. 2012.

Počela proizvodnja iPhona 5?


Apple već počeo proizvodnju novog modela iPhonea koji će se na tržištu najverojatnije pojaviti u oktobru, piše japanski blog Macotakara.

Na internetu su se pojavile nove glasine oko iPhonea 5 koje su objavljene na japanskom blogu Macotakara i prema kojima je proizvodnja novog modela Appleovog telefona već počela i da bi ova kompanija trebalo da ga predstaviti u toku jeseni, najvjerojatnije početkom oktobra.

Iako su se do sada pojavljivale brojne glasine oko novog iPhonea, Macotakara se ranije pokazala kao pouzdan izvor informacija u vezi sa Apple-om, prošle godine su predvideli da će se iPhone 4S pojaviti u oktobru i bili su u pravu). Osim na tom blogu, nedavno je i u Vol Strit žurnalu objavljeno da bi proizvodnja iPhonea 5 trebalo da počne u oktobru i da će se u prodaji naći na jesen.



Iako nema zvaničnih podataka o tome koje će opcije imati novi model Apple-ovog telefona, sigurno je da će on imati ekran veće dijagonale (najverojatnije 4 inča), a obzirom da su mnogi do sada kao najveću manu iPhonea izdvajali premali ekran, očekuje se rekordna potražnja za modelom s većim ekranom.

Na Macotakari kažu da je Apple promenio pozadinu na novom modelu telefona i da je ona napravljena od aluminija i stakla, a neke glasine govorile su da će iPhone 5 imati i četvorojezgarni procesor, manji dok konektor i da će se ulaz za slušalice nalaziti sa donje strane telefona.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: smedia

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: