Pronađi članak:

14. 9. 2012.

EarPods: Nove Apple slušalice



Apple je na poslednjoj prezentaciji predstavio i nove slušalice koje je nazvao EarPods. Ove slušalice su one koje smo videli nekoliko dana uoči Apple prezentacije koje je pronašao sajt Tinhte.vn. U nove EarPods slušalice je utrošeno tri godine istraživanja od strane Apple dizajnera i inženjera.

Način na koji su oni napravili ove slušalice je taj što su skenirali stotine različitih ušnih školjki (600!) i pokušavali da naprave najpogonije sluške. Od 124 prototipa izabrali su baš ove. Zašto baš njih?

One su stabilnije u uhu prilikom npr. džogiranja, otpornije su na vodu (kiša, znoj). Dizajn je tipičan elegantan jednostavan Apple-ovski. Izbačena je siva boja iz slušalica pa su one čisto bele.




A sada ono važnije - kvalitet zvuka, na prvom mestu. Cilj im je bio da naprave sluške koje će oponašati iskustvo slušanja zvuka koji dolazi sa visokokvalitetnih zvučnika. Posebnim materijalima smanjili su gubitak zvuka a pojačali njegovu proizvodnju. Kvalitet je pojačan precizno lociranim otvorima koji omogućava da se unutrašnjost slušalica ponaša kao akustična komora. Ovo daje dublje i bogatije niske tonove (bas).

Pogledajte galeriju:



Kao i do sada, dolaze sa ugrađenim mikrofonom. Dolaze uz sve nove generacije iUređaja. Kompatibilne su sa svim prethodnim iUređajima a i onima koji ne dolaze iz Apple-ove fabrike. Mogu se kupiti zasebno po ceni od 29$ na ovoj adresi.

Ko ima Apple sluške zna koliko su one superiornije od ostalih proizvođača u toj kategoriji. Imajući ovo u vidu, sigurni smo da će utisci EarPod slušalica biti definitivno pozitivni.

Pogledajte promo video za EarPods:



Napišite utiske u komentarima ispod.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: apple

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: